Villanyszerelés

Megbízható Villanyszerelők

A villanyszerelési gyorsszolgálattól a teljes kivitelezésig

Teljes körű villanyszerelés, az égőcserétől a teljes huzalozásig!

Villanyszerelő munkát vállalunk minden típusú lakásban, panel lakásban, családi házban GARANCIÁKKAL!

Villanyszerelési szakembereink ugrásra készen várják hívását. Az egész ország területén vállalunk családi házak, lakások teljes körű villanyszerelését. 

Villanyszerelő szakembereink fel vannak készülve a teljes villanyszerelői kivitelezésre és a hibajavításra vagy egy villanyszereléssel kapcsolatos felújításra is a villanyszerelés teljes területén a huzalozástól a szerelvényezésig.

Munkáinkra minden esetben garanciát vállalunk! Hívjon bizalommal!

Szakemberre van szüksége? Hívjon bizalommal+36706581111

Villanyszerelés felsőfokon!

 

17 éve foglalkozunk villanyszereléssel.

Minden évben képezzük magunkat, hogy egyre magasabb szakmai színvonalon tudjuk kielégíteni az ügyfelek kéréseit, igényeit a villanyszerelés minden területén. Az elégedett ügyfél a mi sikerünk!

A villanyszerelési csapatot vezeti

Galyas Krisztián Épületvillamosság szerelő mester.
“1999 óta foglalkozom a villamossággal, számos, eredményesen elvégzett munkát, megbízást tudhatunk magunk mögött! Kollégáimmal törekszünk a profi, gyors és tiszta megoldásokat előtérbe helyezni, és az elvégzett munkákat garanciával átadni. Hisszük, hogy megfelelő szakértelemmel minden problémát orvosolni lehet és senki nem marad áram vagy fűtés nélkül.”

Villanyszerelés szakterületeink

Villanyszerelés - Hibaelhárítás

Villanyszerelés gyorsszolgálatunk a nap minden órájában készen áll arra, hogy segítsen ügyfeleinknek a villanyszereléssel kapcsolatos hibákat gyorsan, precízen és megfizethető áron elhárítani.

Villanyszerelés gyorsszolgálatunk a hét minden napján várja hívását 0-24 órában.

Szerelvényezés

Akár csak egy csillárt szeretne lecserélni, akár az egész lakás szerelvényeit, hívjon bizalommal mi szakszerűen és gyorsan megoldjuk önnek.

Lakások villanyvezetékeinek felújítása, cseréje

Teljes körű felújítás, minőségi anyagokkal ,tapasztalt, képzett szakembereinkkel, gyorsan tisztán. Előzetesen felmérjük a feladatot és pontos ajánlatot teszünk a megvalósításra. Kérje árajánlatunkat!

Villanyszerelési szakembereink minden típusú lakásban vagy házban képesek elvégezni a felújítási vagy átszerelési munkákat, legyen az panel lakás villanyszerelés, vagy egy családi ház villanyszerelés.

Társas házak villanyszerelése

Bárminemű villanyszerelési meghibásodás javítása, izzócserétől a villamos vezetékek felújításáig. Hívjon bizalommal!

Fő vezeték hálózatok felújítása

Régi vezetékek teljes cseréje, szabványosítása, teljes körű ügyintézéssel, rövid határidőn belül!

ELMÜ regisztrált villanyszerelés

Teljes körű ELMŰ ügyintézés, legyen szó bővítésről, villanyóra áthelyezésről vagy mérőhely kialakításról! Önnek nem kell sorban állnia MI mindent elintézünk ön helyett!

Szellőző rendszerek kiépítése, javítása

Vállajuk minden típusú szellőző rendszer kiépítését, javítását. A munka megkezdése előtt felmérjük a feladatot és csak pontos elfogadott árajánlat alapján kezdünk hozzá a munkához.

Szakemberre van szüksége? Hívjon bizalommal+36706581111